Sam & Moos by Fracor Creaties

 

 

Wie zijn Sam & Moos ????

Sam is de eigenaar van Kattenbrasserie Sam & Moos in Assen. En Moos is dus 1 van de bewoners van de Kattenbrasserie.
Tijdens onze vakantie zijn we wezen shoppen in Assen en liepen langs de brasserie en waren gelijk verliefd op de poezen en de brasserie en hun "verzorgers" 
Het is een waanzinnig leuk concept. In een gescheiden ruimte wonen de poezen en hebben ze alles wat ze nodig hebben. Zelfs een mooie wand met heerlijke hokjes waar ze rustig een dutje kunnen doen.

Er staan leuke bankjes en tafels waar je dus echt op de thee en koffie kan bij de poezen. En heerlijk met ze knuffelen. Er zijn wel wat huisregels als u op de thee of koffie gaat. Maar die worden keurig verteld door de verzorgers
Iets eten kan daar ook, maar voor de poezen en u zelf is het wellicht prettiger in de ruimte naast de poezen woonkamer. U kunt ze achter de grote glazen ruit zien ravotten.
En wat is het dan toch leuk als je zelf een zwak voor diertjes hebt en van katten houdt en dit op je pad komt. We koesteren de 3 heerlijke bezoekjes en gingen dan ook met tegenzin weer naar huis na onze vakantie. Maar omdat ik ze in mijn hart heb gesloten , heb ik besloten dat Sam & Moos een nieuw project wordt van Fracor Creaties in het kader van sponsering.  Het wordt een vast goed doel welke maandelijks om een stukje sponsering kan rekenen. 

Om iets extra's te kunnen doen voor de poezen hebben we een leuke actie bedacht. Dit is de promo

"Fracor Creaties is een leuke webshop met handgemaakte kadootjes. De omzet staat in het teken van het goede doel. Vanaf heden is de Kattenbrasserie Sam & Moos een nieuw sponseringsproject van Fracor Creaties. Met code "SAM&MOOS" ontvangt u 25% korting op uw bestelling. Fracor Creaties maakt een deel over naar de poezenkinderen. www.fracor.nl"


Bent u zelf in de buurt of woont u in Assen breng dan gerust een bezoek aan deze gezellige Brasserie

Lieve groet Corrina

6 opmerkingen:

nicole orriens zei

Ik ben nog nooit in zo'n kattencafe geweest, maar het lijkt me een hele belevenis. We hebben nu thuis zelf 1 kat.

Suzanna - Home of Comfort zei

Ik ben nog nooit in een kattencafé geweest maar wil het zeker nog een keer gaan doen. Mijn man is gek op katten en daarom denk ik dat het voor hem een geweldig uitje zou zijn. Ik vind het heel goed dat je het kattencafé als goed doel wilt sponsoren!

Yousra Yasmine zei

Wat ziet het er leuk en gezellig uit! Ik ben nog nooit in een kattencafe geweest hihi

Sanne zei

Prachtige cafe, ik ben er nog niet binnen geweest. mag je de katten aaien of niet?

Fracor Creaties zei

Sanne ja je mag de poezen aaien heel leuk

Saskia zei

Lijkt me echt super leuk en gezellig zo'n katten café. het schijnt dat er in Maastricht ook een zit.